سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هزاران سؤال

93717
نظر

با توجه به تلاش دشمن به صورت پنهان و آشکار برای بر هم زدن اعتماد و آرامش مردم در زمینه های سیاسی و اقتصادی و آموزشی، به نظر می رسد که برخی دانسته یا نادانسته همین هدف را محقق می سازند که مردم به کشور بدبین شوند.

مثال:

تلاش فرقه های دینی برای انحراف عقیدتی

تلاش احزاب سیاسی برای از بین بردن آرامش سیاسی و وحدت مردم(ظهور رئیس جمهوری با نقاب شهید رجایی و سپس ایجاد تفرقه سیاسی در سال 88 و اکنون ایستان در برابر نظام و ...)

تلاش ناآگاهانه برخی برای نابودی اعتماد به سیستم بهداشتی و پزشکی(همچون برخی نظریات آقای تبریزیان و روازاده)

 

همه این جریان ها دنبال یک چیز هستند از بین بردن اعتماد به کشور

 

پیشینه درمان کشور

واقعیت این است که طب سنتی مدتی است که توانسته جای خود را بین مردم باز کند و برخلاف گذشته، مردم، برای درمان خود به گیاهان دارویی روی آورده اند. پیش تر به دلیل تبلیغات غرب و مداوا نشدن برخی بیماری ها با گیاهان دارویی و سرعت مداوای داروهای شیمیایی، مردم از گیاهان دارویی فاصله گرفتند و آنها را با تمسخر «دارو علفی» می نامیدند. مدتی از درمان با داروهای شیمیایی گذشت و اکنون برخی مردم که از درمان های شیمایی نتیجه ای نگرفتند + بیشتر مردم برای نجات از عوارض داروهای شیمیایی، دوباره به گیاهان دارویی و طب سنتی روی آوردند.

 

اکنون چند نکته:

 

- طب سنتی (گیاهی، اسلامی و ...) مانند شیمیایی قادر به درمان همه بیماری ها نیست. زیرا:

اولا همیشه بیماری های جدیدی بروز می یابد که اطبا باید دنبال درمانش باشند. پس همیشه افرادی فوت می کنند تا علم، درمانش را مشخص کند. در این مسیر فرقی بین درمان با داروهای شیمیایی و گیاهی و اسلامی و .. ... نیست.

- برخی همچون آقای تبریزیان با طرح مسائلی بر ضد واکسن، بدون ارائه جایگزین بهتر، عملا هم طب غیرشیمیایی را به سوی حاشیه سازی و انحراف می برند و هم مسئولان را نسبت به آن، حساس می کنند که طبعا جلوی بسیاری از حرکات آنان را خواهد گرفت.

در رد دیدگاه اقای تبریزیان، همین بس که در گذشته، داروهای گیاهی بود و چون نتوانست جلوی بیماری های واگیر و اپیدمی را بگیرد، واکسن تولید شد که نتایج آن در پیشگیری از فلج اطفال و سایر بیماری های واگیر ... قابل اغماض نیست.

این یک انحراف است که باید افرادی که در مسائل طب اسلامی و گیاهی کار میکنند، به آن توجه داشته باشند که نباید دچار  «عوامگرایی» و «خاله زنک بازی» باشند؛ بلکه باید طبق مراحل علمی و با مستندات و مقالات علمی، مطالب خود را به اثبات برسانند. 

- بارها بنده از زبان مدافعان طب سنی و اسلامی و ... شنیده ام که خیانتی که نظام به سلامت کرد، هیچ کشوری نکرد: این جملات باطل را اساتید همین کلاسها به شاگردانشان، القا می کنند. آنها حاضر نیستند ادعاهای خود را درباره درمان سرطان و ... با آزمایش های علمی اثبات کنند و تنها با عنایت به ضرب المثل «ناخوش خر خورده» دنبال چیزی می گردند که علت مداوا نشدن بیمار را بر گردن آن بیندازند. میگردند بالاخره یک چیزی را پیدا میکنند و علت عدم مداوا را آن می دانند درحالی که گاهی بیمار، مداوا نمی شود. این طبیعی است. چون راه حلی یافت نشده است مثل سرطان.

حقیر در قم ساکنم و مدتی بیماران آقای تبریزیان را زیر نظر داشته ام. برخی از بیماران نتیجه نگرفته یا فوت شده اند و برخی نیز درمان شده اند.

_ مراجعه کنندگان باید توجه داشته باشند که در هیچ مطبی، گیاهی یا سنتی یا اسلامی، همه مریضان مداوا نمی شوند، مگر  معصوم بیاید و نفس مسیحایی داشته باشد که ماجرا فرق میکند.

_ در زمینه طب اسلامی، آقای تبریزیان، نسخه هایی دارد به نام نسخه امام صادق علیه السلام یا ... غافل از اینکه گاهی یک نسخه با توجه به علم لدنی امام برای یک فرد نوشته شده و معلوم نیست برای همه به کار آید. در رد برخی نظریات نبریزیان همین بس که آقای خیراندیش برخی نسخه های امام را با شرط رقیق شدن و کمتر از حد مشخص شده در روایت، به کار می برد تا اگر نتیجه عکس به دست آمد، بیمار از بین نرود. در این مسأله، اقای خیراندیش محتاطانه عمل میکند که کار درستی است زیرا اگر بیماری فوت شود، و شما بگویید که نسخه فلان امام را به کار برده ام ، مسائل منفی زیادی برای امامان رخ می دهد.

_ نظریات خیراندیش و تبریزیان و ... را باید بدون غلو و اغراق مورد توجه قرار داد و نظرات مخالفان را هم شنید و هر کدام معقول است را به کار برد؛ زیرا این افراد هم ممکن است مثل احمدی نژاد، باشند و فردا مشخص شود که بر ضد مملکت کار میکردند. تجربه احمدی نژاد را نباید از نظر دور داشت. نباید به کسی اعتماد مطلق داشت و باید افکار و آرای افراد را سنجید زیرا به یقین حرفهای تبریزیان در باره واکسن، باطل است.