سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هزاران سؤال

93717

تحریف مسیحیت

 


یکى از منابع اصیل هر دینى، کتاب مقدس آن دین است که نشان از اعتبار و عدم انحراف و تحریف هر دینی می باشد. در این کتابها آموزه‏هاى اساسى و محورى نظام اعتقادى، ارزشى و احکام عبادى مطرح شده است و به وسیله آن، مى‏توان ممیزات هر دینى را از دین و آیین دیگر، تشخیص داد. بر اساس منابع مذهبى ما، تعدادى از پیامبران الهى (آدم، ادریس، نوح، هود، صالح، ابراهیم، موسى، عیسى(ع) و پیامبراکرم(ص) ) داراى کتاب آسمانى بوده‏اند. بحارالانوار، ج 51، ص 27، ح 27 . تمامى این کتاب‏ها از ناحیه خداوند وحى شده است و پیامبران آنها را دریافت کرده و وظیفه ابلاغ آنرا برعهده داشته‏اند. غیر از قرآن مجید تمامى آن کتابها و یا بخش اصلى آن کتابها، مفقود شده و یا متن آنها دچار تحریف گشته است.
هنگامى که پیروان مسیح(علیه السلام)از نعمت حضور این پیامبر الهى در میان خود محروم شدند و حضرتش به سوى آسمان ها صعود کرد، رسولان و حواریون آن حضرت به تبلیغ آیین مسیح(علیه السلام) پرداختند و رنج هاى زیادى را متحمل شدند. ولى پس از مدت کوتاهى «پولُس» که باید وى را معمار مسیحیت کنونى دانست، رهبرى مسیحیت را به دست گرفت. وى نخست یهودى بود که مسیحیان را آزار فراوان مى داده است، اما پس از چندى مسیحى شد و توانست در میان مردم نفوذ پیدا کند. او به عنوان رسول عیسوى در شهرها گردش مى کرد و عقیده مسیحیت را در ضمن دگرگون کردن آن، گسترش مى داد. او الوهیت عیسى(علیه السلام)، فدا شدن او در راه گناهان، و ابطال شریعت را از عقاید مشرکان اقتباس کرده و به باورهای مسیحیت اضافه نمود. با این وصف، عیسى(علیه السلام) که پیامبر خدا بود، خدا شد. خدایى که آمده بود تا مصلوب شود و با مصلوب شدن خویش گناهان پیروان خود را پاک کند. از اینرو، مصلوب شدن عیسى(علیه السلام) به عنوان یک مفهوم کلیدى در مسیحیت مطرح شد که اگر یک مسیحى آن را انکار کند و نظر قرآن که عیسى قبل از مرگ به آسمان صعود کرده است، را بپذیرد دیگر نمى تواند مسیحی باشد و چاره اى جز پذیرش اسلام نخواهد داشت.
از سوى دیگر، حرکت عیسى که براى اصلاح عقاید باطل گسترش یافته در بین یهودیان آغاز شده بود، با انکار شریعت که پیکره اصلى دین در حوزه عمل را تشکیل مى دهد، به انحرافى دو چندان گرفتار گردید. در فرهنگ مسیحى واجب، حرام، و حلال مفهوم خود را از دست داد و الزام به شکل خاصى از عمل در امور مختلف از میان رفت. به همین دلیل، در حالى که ما شاهد آیین و شرایط خاص ذبح در بین یهودیان هستیم، در مسیحیت هیچ آئینى در این جهت وجود ندارد. این مجموعه امور باعث شد، مسیحیت در گذر ایام با مفاهیم اصلى ادیان توحید فاصله جدى بگیرد.
انجیل های کتاب مقدس مدت ها بعد از صعود عیسى(علیه السلام) و در جریان فعالیت ها، درگیرى ها و نفوذ افکار«پولس» و حتى پس از آن هنگامى که عقاید انحرافى وى بر جامعه مسیحى تسلط پیدا کرده بود، نوشته شده اند. از سوى دیگر، محتوا و بافت این اناجیل با کتب آسمانى و وحى الهى سازگارى ندارد و در قالب کتاب سیره به بیان داستان زندگى عیسى(علیه السلام) مى پردازد. و هر چند فرازهایى از کلمات عیسى را مى توان در آن یافت ولى ساخت کلى کتاب بیان تاریخ حیات عیسى(علیه السلام) است. از اینرو، هر چند به اذعان قرآن کریم عیسى(علیه السلام) پیامبرى الهى و داراى کتابى به نام انجیل است، ولى نه آموزه هاى او چندان در مسیحیت معاصر باقى مانده و نه نشان چندانى از کتاب واقعى او مى توان یافت.
در قرون وسطى اندیشمندان مسیحى تلاش کردند عقاید انحرافى موجود در مسیحیت کنونى را به گونه اى توجیه و چهره اى معقول از آن ترسیم کنند. ولى با این همه، پاره اى از مفاهیم انجیل قابل توجیه عقلى نبود و با همه ى تلاشى که فیلسوفان قرون وسطى، همچون «آکویناس»، کردند، نتوانستند همه ى آنچه را که در ظواهر کتاب مقدس بود، به صورت معقول در آورند.
توماس آکویناس که در سده سیزدهم میلادى زندگى مى کرد، قهرمان صحنه الهیات مسیحى است. او تلاش کرد به کمک فلسفه ارسطویى که از طریق کتاب هاى ابن سینا و فرهنگ اسلامى با آن آشنا شده بود، اندیشه ى مسیحى را بازسازى و میان آن فلسفه و الهیات مسیحى سازگارى ایجاد کند. ولى با این همه، پاره اى از مفاهیم انجیل قابل توجیه عقلى نبود و با همه تلاشى که فیلسوفان قرون وسطى، همچون «آکویناس»، کردند، نتوانستند همه آنچه را که در ظواهر کتاب مقدس بود، به صورت معقول در آورند. به طور مثال، اعتقاد مسیحیان این است که عیسى پسر خدا است و ظاهر تثلیث در انجیل این است که عیسى خود خدا مى باشد. در توجیه آن به گونه اى که هم با توحید و هم با انجیل و اعتقاد آنان سازگار باشد، گفتند: خدا سه شخصیت، اما یک طبیعت دارد. پدر، پسر و روح القدس، سه شخصیت و سه اقنوم هستند. بدیهى است که این عقیده و نظایر آن قابل تصحیح و توجیه عقلى نیست، زیرا اگر یک طبیعت سه شخصیت داشته باشد، باید پذیرفت که داراى سه فرد است که در آن طبیعت با هم اشتراک دارند. این امر از یک سو، وجود ماهیت را براى خداوند در پى دارد و از سوى دیگر، با توحید ذات او ناسازگار است.
در این میان، متکلمان و متألهان مسیحى در مقابل این بحران تلاش کردند مباحث جدیدى را براى دفاع از مسیحیت و پاسدارى از ایمان مردم مطرح نمایند و از آن پس فیلسوفان دین نیز هر کدام به گونه اى در باره ى این موضوع به بحث و بررسى پرداختند که مجموعه این گونه مباحث، هویت اندیشه مسیحى در سده معاصر را تشکیل مى دهد.
پس از قرون وسطى و با پیدایش علوم جدید و مواجهه آن با تصویرى که کلیسا و انجیل به تفسیر کلیسایى، از مفاهیم علمى ارایه مى داد، مسئله تعارض علم و دین مطرح شد، و به جهت رونق علوم جدید و شکوفایى آن، چراغ دین مسیحى به خاموشى گرایید. در این میان، متکلمان و متألهان مسیحى در مقابل این بحران تلاش کردند مباحث جدیدى را براى دفاع از مسیحیت و پاسدارى از ایمان مردم مطرح نمایند و از آن پس فیلسوفان دین نیز هر کدام به گونه اى در باره ى این موضوع به بحث و بررسى پرداختند که مجموعه ى این گونه مباحث، هویت اندیشه مسیحى در سده معاصر را تشکیل مى دهد.
تحریف هایی که در مسیحیت انجام شده است با سه رویکرد تاریخى، نگرش محتوایى به مضامین این کتاب‏ها و قضاوت قرآن به عنوان آخرین کتاب آسمانى اثبات مى‏گردد و با اثبات آن، تحریف دین روشن مى‏شود. البته رویکرد سوم تنها براى کسانى قابل قبول است که آسمانى بودن قرآن را قبول دارند؛ اما رویکردهاى پیشین همگانى است؛ از این رو فقط به بیان آن دو مى‏پردازیم.


مسیحیت , اجبار , • نظر

دین اجباری = مسیحیت

کشیش دستش را بر سر محمد قرار داد و پرسید: آیا با شیطان و اعمال شرورانه‌اش قطع رابطه می‌کنی؟ محمد پاسخ داد: بله. کشیش گفت: به نام پدر، پسر و روح القدس تو را مسیحی اعلام می‌کنم. پس از این سخنان، محمد پناهنده مسلمان، مسیحی شد و نامش را به «مارتین» تغییر داد و همسرش نیز آیین مسیح را در پیش گرفت و نام سابقش را عوض کرد.
چرا به مسیحی تبدیل می‌شوند؟
آیا این تلاشی برای کسب فرصت پناهندگی سیاسی است یا اینکه تصمیم به گرویدن به مسیحیت اقدامی نشات گرفته از اعتقاد پناهندگان مسلمان است؟ گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» حاوی دو دیدگاه در این زمینه است. برخی پناهندگان می‌گویند: تصمیمشان به خاطر این اعتقاد است که از ابتدا وقتی در کشورشان بودند می‌خواستند مسیحی شوند، اما آسوشیتدپرس به نقل از یک دختر ایرانی گزارش داد که عمده پناهندگان به مسیحیت گرویدند تا شانس خود را برای باقی ماندن و پذیرش درخواست پناهندگی سیاسی شان در آلمان افزایش دهند. کلیساهای آلمان ارقام مشخصی درباره تعداد پناهندگان مسلمان که مسیحی شده‌اند ارائه نداده‌اند، اما مارتینز گفت که تعداد چنین اشخاصی که توسط وی در دو سال گذشته مسیحی شده‌اند 150 تا 600 نفر عمدتا از ایران و افغانستان هستند. مارتینز این تعداد را معجزه خواند و گفت که دهها نفر منتظر آن هستند که برای غسل تعمید مسیحی نوبتشان برسد. کلیساهای آلمان گفتند: تعداد افراد مسیحی شده در دو سال گذشته همزمان با افزایش مهاجرت پناه جویان به این کشور اروپایی افزایش یافته است.
آلمان در روزهای گذشته تعداد زیادی از پناهندگان سوری را پذیرفت که پیش بینی می‌شود تا آخر سال 2015 میلادی به 800 هزار نفر برسد. مارتینز سرپرست دوره‌های فشرده 3 ماهه مسیحیت برای پناهندگان مسلمان قبل از دادن غسل تعمید آنان است که پس از آن به طور رسمی مسیحی می‌شوند.
فقط پناهندگان مسیحی را می‌پذیریم!
آلمان و فرانسه گرویدن به یک دین خاص را به عنوان شرط پذیرفتن پناهندگان اعلام نکرده‌اند؛ اما کشورهای دیگر اروپایی دین را عاملی مهم در زمینه پذیرش درخواست پناهندگی می‌دانند. اسلوونی با صراحت اعلام کرده که دو هزار پناهنده سوری را خواهد پذیرفت، اما به شرط اینکه مسیحی باشند. اسلواکی نیز پیشتر گفته بود 200 پناهنده سوری را فقط در صورتی خواهد پذیرفت که مسیحی باشند. سخنگوی وزارت کشور اسلواکی گفت: فقط می‌خواهیم مسیحیان را انتخاب کنیم. «ایف نیکولن» معاون شهردار «روان» فرانسه گفت، این شهرداری فط پناهندگان مسیحی را می‌پذیرد.
روزنامه «لوموند» فرانسه به نقل از وی نوشت، پناهندگان را به این شرط می‌پذیریم که مسیحی بوده و تحت تعقیب داعش باشند. کشورهای دیگر اروپایی مانند قبرس، چک، اسلواکی و لهستان گفتند که ترجیح می‌دهند پناهندگانی را در خاک خود بپذیرند که مسیحی باشند.
منبع: العالم، چهار شنبه 18 شهریور 1394.


 

 

سوالتحریف انجیل

 

 دلایل تحریف انحیل و دین مسیحیت چیست؟

 

پاسخ

 

راه شناخت تحریف انجیل دو راه است:

 الف: از طریق قرآن کریم: و این برای کسانی است که حقانیت قرآن کریم را به عنوان یک کتاب آسمانی پذیرفته  اند و این کتاب خبر از تحریف انجیل می   دهد که قرآن هم عقاید موجود در اناجیل مانند تثلیث و ابن لله بودن مسیح و... را انکار می  کند و هم در سوره مائده آیه 14 بیان می کند که بخشی از انجیل واقعی، به وسیله مسیحیان به فراموشی سپرده شده است.

ب: از طریق مراجعه به مصادر و منابع و مدارک تاریخی و نقلی: حقیقت آن است که انجیل نازل بر حضرت عیسی (ع) به دست رومیان از بین رفت و مدت مدیدی مسیحیان بدون کتاب آسمانی به سر بردند تا بعدها حواریون و بعضی از مسیحیان به جمع آوری شنیده ها و نقل های سینه به سینه پرداخته و مقدار زیادی از انجیل فراهم آمد که به اعتراف خود مسیحیان هیچ یک از این روایات مختلف صورت اصلی انجیل نازل شده بر حضرت عیسی (ع) را به طور کامل ترسیم نمی کنند بعضی از این انجیل ها از سوی رهبران مسیحی تحریم شد و از دسترس عموم مردم کنار ماند و پنهان گردید مانند انجیل برنابا، اندریو، برتلما، جمیس و... و تنها چهار انجیل متی، مرقس، لوقا و یوحنا به عنوان اناجیل (و نه انجیل) معتبر و مجاز معرفی شدند. و فاصله این اناجیل با انجیل اصلی امر روشنی است و در این زمینه می توانید به کتابهای:

 

مقایسه ای میان تورات انجیل، قرآن و علم دکتر موریس بوکای ترجمه مهندس ذبیح الله دبیر و تفسیر المیزان ج 3 ذیل آیات 79 ـ 70 آل عمران تحت عنوان بحث تاریخی پیرامون تورات و انجیل مراجعه فرمایید که در کتاب دوم بخشی از تناقضهای اناجیل موجود را بیان کرده است و بخشی از آن را که با تعالیم قرآن در تضاد است را نیز گوشزد نموده است.


 


فساد در کلیسا













رادیو فرانسه؛
اسقف‌هایی که سوء‌استفاده جنسی کشیش‌ها را پنهان کنند، محاکمه خواهند شد.
به گزارش ادیان نیوز، پاپ فرانسوای دوم، رهبر کلیسای کاتولیک، اعلام داشت که 10 ژوئن، موافقت خود را با ایجاد یک نهاد حقوقی در چارچوب دولت واتیکان، برای محاکمه استقف‌های خاطی از وظایف کلیسایی‌شان اعلام داشت.

آن نهاد اختیارخواهد داشت تا اسقف‌هایی که اطلاعات مربوط به سوءاستفاده جنسی کشیشان را پنهان و یا بر آنها سرپوش بگذارند را تحت پیگرد قرار دهد.

قربانیان سوءاستفاده‌های جنسی کشیشان، از مدت‌ها پیش خواستار رسیدگی به عملکرد اسقف‌هایی بوده‌اند که درباره این گونه اعمال کشیشان پنهانکاری و یا در صدد سرپوش گذاشتن بر آنها بوده اند .

اکنون اقدام پاپ فرانسوای دوم، پاسخ به این خواست قربانیان محسوب می شود؛ زیرا پاپ بر این باور است که افشا کردن اینگونه اقدامات از وظایف اسقف‌ها محسوب می‌شود.

نکته جالب توجه این است که جنایات جنسی مرتبط با کشیشان به حدی رسیده که دیگر بحث بر سر وجود چنین مسائلی نیست بلکه بحث بر سر این است که آیا اسقف ها باید این مسائل را افشا کنند یا خیر! 
منبع : جام نیوز

کاردینال کلیسای کالیفرنیا به جرم مستی در ‌هاوایی دستگیر شد.
به گزارش ادیان نیوز، کاردینال کلیسای کالیفرنیا به جرم مستی در ‌هاوایی دستگیر شد. «جوزف لوادا» 79 ساله اسقف اعظم سابق سانفرانسیسکو و کاردینال فعلی کالیفرنیا که در حال مستی شدید مشغول رانندگی بود دستگیر شده است.

پلیس می‌گوید پس از دستگیری این کشیش بدمست وی را با وثیقه 500 دلاری آزاد کرده و قرار است بزودی در دادگاه منطقه محاکمه شود.

رئیس پلیس منطقه به خبرنگاران گفت: جای تأسف دارد که یک کشیش با چنین سنی و در چنین مقامی رفتاری ناهنجار داشته باشد. یکی از افسران پلیس می‌گوید وی به حدی مست بود که چندین بار از مسیر جاده منحرف شد به طوری که هر آن امکان تصادفش وجود داشت. 
منبع : ایران

 

جنسی

به گزارش ادیان نیوز، اعتراف یک اسقف پیشین کلیسای انگلیس به جرائم جنسی، جامعه انگلیس را در بهت فرو برده است.
پیتر بال، اسقف پیشین لوئس و گلاستر، چند دهه بعد از نخستین شکایت قربانیان اعتراف کرد که از 18 پسر نوجوان سوء استفاده جنسی کرده است.
به گزارش رسانه‌ها، بال، 83 ساله، به دو فقره تعرض به دو پسر نوجوان و یک اتهام سوء رفتار در منصب عمومی که مربوط به سوء استفاده جنسی از 16 پسر نوجوان در یک دوره 15 ساله از 1977 تا 1992 است، اعتراف کرده است.
این اسقف پیشین دارای روابط نزدیک با شاهزاده چارلز است که در گذشته وی را «دوستی امین» خوانده بود.
انگلیس شاهد انبوهی از پرونده‌های آزار جنسی کودکان است، که برخی از آن‌ها مربوط به دهه‌های 50، 60 و 70 میلادی بوده که از نقش کلیساها، شخصیت‌های رسانه‌ای و سیاستمداران در آن حکایت دارد.
پیشتر کلیسای متدیست (منشعب از کلیسای پروتستان) به علت جرائم جنسی اعضای این کلیسا از عموم عذرخواهی کرد. این اتفاق پس ازافشای دو هزار فقره سوء استفاده جنسی مربوط به دهه 50 در این کلیسا رخ داد.
در ماه ژوئیه، لاول گودارد، قاضی نیوزلندی رسما تحقیق مستقلی درباره سوء استفاده جنسی از کودکان در انگلستان و ولز را آغاز کرد.
در همین حال، ماه گذشته هیات تحقیق درباره سوء استفاده‌های جنسی در کلیسای کاتولیک اسکاتلند خواستار عذرخواهی این کلیسا از مردم شد.
بنا بر گزارش هیات مزبور، این عذرخواهی باید به نحوی کاملا صریح و روشن صورت گیرد. 
منبع: جام نیوز

مستبصر , • نظر
مستبصر
در مدارس مسیحی که شرکت می‌کردم همیشه سوالاتی داشتم که به آنها پاسخ قانع کننده داده نمی‌شد. چرا کشیش‌ها نباید ازدواج کنند؟ چگونه عیسی می‌تواند پسر خدا باشد؟‌ و من همیشه او را پیامبر خدا می‌دانستم. وقتی که دیدم اسلام می‌گوید که حضرت عیسی، پیامبر خدا بوده است، خوشحال شدم و گفتم اسلام حقیقت را می‌گوید.
به گزارش ادیان نیوز، زهرا نیما، از نحوه تشرفش به تشیع می‌گوید: «اسم من زهرا است و اهل یکی از مناطق کانادا (Whitefish River First Nation) هستم. زهرا به معنای گل است. فاطمه زهرا اسم دختر حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) است. من با 4 خواهر و یک برادر بزرگ شدم. تا هفت سالگی در محل سکونتم بودم اما بعد از آن به جای دیگری منتقل شدم و آخر هفته‌ها برای دیدن پدر بزرگ و مادر بزرگم به وطنم برمی‌گشتم. من مسیحی بودم و به مدرسه کاتولیک‌ها می‌رفتم. کریسمس را جشن می‌گرفتم و خانه را تمیز می‌کردم و منتظر ظهور عیسی مسیح بودم. مجبور بودم با پدربزرگم به کلیسا بروم اما گاهی اوقات دوست نداشتم در کلیسا شرکت کنم چون برخی نظرات کلیسا برایم مضحک بود و نمی‌پسندیم. مقامات کلیسا از مردم سوء استفاده فیزیکی، احساسی و جنسی می‌کردند و گاه مقامات دولتی به خاطر سوء استفاده‌های کلیسا عذرخواهی می‌کردند.

در مدارس مسیحی که شرکت می‌کردم همیشه سوالاتی داشتم که به آنها پاسخ قانع کننده داده نمی‌شد. چرا کشیش‌ها نباید ازدواج کنند؟ چگونه عیسی می‌تواند پسر خدا باشد؟‌ و من همیشه او را پیامبر خدا می‌دانستم. وقتی که دیدم اسلام می‌گوید که حضرت عیسی، پیامبر خدا بوده است، خوشحال شدم و گفتم اسلام حقیقت را می‌گوید.

در هیجده سالگی عاشق اسلام شدم. عاشق حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) شدم. و یک سال بعد مسلمان شدم. حجاب برای من امر سختی نبود چون مادربزرگم روسری بر سر داشت. اما عکس العمل مردم برایم سخت بود چون آنها مرا مسخره می‌کردند و مرا دیوانه خطاب می‌کردند و می‌گفتند: «برو سوار شترت شو و به کشورت برگرد». می‌دانستم که عکس العمل مردم از روی جهالت است از این رو آنها را تحمل می‌کردم. وقتی مردم می‌فهمیدند که من اهل همین کشور هستم، انگشت به دهان می‌ماندند. جواب مسخره‌های آنها را به خوبی می‌دادم و سختی‌های را برای خداوند تحمل می‌کردم. وقتی سختی‌های پیامبر اکرم و توهین‌هایی که به آن حضرت می‌کردند و او را دیوانه خطاب می‌کردند را یاد می‌آوردم، سختی‌ها را راحت‌تر تحمل می‌کردم.

با قرآن کریم آشنا شدم و به نظرم، قرآن کریم بهترین هدیه به انسان است. کم‌کم نماز و روزه را یاد گرفتم و به انجام آنها پایبند شدم. حضرت زهرا (سلام الله علیها) یکی از چهار زن برگزیده دنیاست. زندگی آن حضرت الهام بخش من در تمام زندگی است؛ زندگی ساده او، تحمل سختی‌ها در راه دین،‌ کمک به فقرا، تربیت فرزندان نمونه و ...

یکی دیگر از کسانی که الهام بخش من در امور زندگی است، حضرت زینب (سلام الله علیها) است. یادم می‌آید وقتی به زیارت آن حضرت رفتم، مرتب دعا می‌کردم که به من صبر بدهید و نمی‌دانستم که علتش چیست؟ وقتی به کانادا برگشتم، خواهرم را از دست دادم. بعد از مدتی عمویم از دنیا رفت و اندکی بعد پسرم علی را از دست دادم. آنگاه بود که سِر این همه التماس صبر از حضرت زینب (سلام الله علیها) را فهمیدم. اگر حضرت به من صبر نداده بود، ادامه زندگی برایم ممکن نبود.

با یاسین و دعای توسل خود را تسکین می‌دادم. پسرم حسین نیز هفت سال بعد دقیقاً‌ در همان روزی که پسرم علی از دنیا رفته بود، از دنیا رفت. پسرم علی بسیار زیارت عاشورا می‌خواند و بالاخره در ایام فاطمیه از دنیا رفت. من معتقدم که او جزء محبین اهل بیت پیامبر(علیهم السلام) بوده است. دو مرتبه به زیارت حضرت رضا (علیه السلام) مشرف شدم. اولین بار در سال 2004 بود. آرامشی که از حضرت رضا (علیه‌السلام) دریافت کردم، باعث شد بتوانم داغ عزیزانم را راحت‌تر تحمل کنم. الحمد لله رب العالمین» 
منبع : ادیان نت

رفتار کشیش
پاپ: رفتار کشیش ها باعث دوری مردم از مسیحیت شده است 
حوزه / پاپ در رابطه با نظر سنجی اخیر مبنی بر کاهش کاتولیک ها در آمریکای لاتین، گفت: فقدان نزدیک بودن و رفتار نامناسب کشیشان باعث دوری آنها شده است.

 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از "واتیکان اینسایدر" پاپ در مصاحبه با یک روزنامه آرژانتینی در مورد موضوعات مختلف از جمله اجلاس اسقف ها درباره خانواده، اصلاحات در دولت واتیکان، وضعیت سلامتی خود و کنار گذاشتن کاردینال بوک، صحبت کرد.

پاپ در رابطه با طرح ازدواج همجنس بازان در اجلاس اخیر اسقف ها درباره خانواده، گفت: هیچکس در این اجلاس درباره ازدواج همجنس بازان صحبت نکرد. آنچه در مورد آن صحبت شد این بود که خانواده ای که دارای یک پسر یا دختر همجنس باز است ،چگونه باید او را تربیت و بزرگ کند، چگونه می توان به این خانواده کمک کرد تا با این وضعیت غیر عادی به جلو برود. در نتیجه در اجلاس درباره خانواده و افراد همجنس باز در خانواده های شان صحبت شد زیرا حقیقتی است که در مراسم اعتراف به گناه در کلیسا با آن روبرو می شویم.

پاپ در رابطه با نظر سنجی اخیر مبنی بر کاهش کاتولیک ها در آمریکای لاتین، گفت: از خودم می پرسم در داخل کلیسا چه چیزهایی هست که باعث می شود تا کاتولیک ها احساس نا رضایتی کنند؟ فقدان نزدیک بودن و رفتار نامناسب کشیشان باعث دوری آنها شده است.

پاپ درباره آشکار شدن هر چه بیشتر مقاومت ها در واتیکان، گفت: برای من نشانه خوبی است زیرا آشکار می شود زیرا وقتی کسی موافق نیست  دیگر در پنهان،حرف هایش را نمی گوید.  

پاپ درباره اصلاحات در دولت واتیکان، افزود: روند اصلاحات ادامه دارد اما کند است و نباید انتظار داشت تا در سال 2015 کامل شود. اصلاحات معنوی آن چیزی است که من را در این لحظات بیشتر نگران می کند.  


رشد اسلام در غرب بیش از مسیحیت است 
استاد حوزه گفت: دشمنان با تشدید جریان اسلام هراسی در اروپا، می خواهند جلوی پیشرفت سریع اسلام را بگیرند و این امواج، طرحی کاملا هدفمند و سازمان دهی شده است و با ابزارهای متنوع و تاکتیک های پیچیده در حال اجراست.

 

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام صالحی کارشناس ادیان و فرق حوزه علمیه قم شب گذشته در دیدار جمعی از برادران اهل سنت که در دارالزهرای قم به میزبانی دفتر آیت‌الله العظمی صافی صورت گرفت بیان داشت: غربی ها به وسیله تهمت زدن به پیامبر اکرم(ص) و اسلام هراسی سعی در واکسینه کردن خود در برابر موج اسلام گرایی دارند با این وجود ما شاهد رشد روز افزون اسلام در غرب هستیم.

این استاد حوزه با بیان اینکه اسلام‌ستیزی از سوی استکبار به منظور جلوگیری از حرکت شتابان اسلام در غرب به همین منظور آغاز شد، گفت: چاپ و تدوین کتاب، کشیدن کاریکاتور و زدن تهمت‌های ناروا به پیامبر رحمت و مهربانی در قالب تولید فیلم و غیره از اقدامات جهان کفر برای جلوگیری از ترویج و توسعه اسلام بوده است.

*رشد اسلام بیش از مسیحیت است

وی افزود، امروزه رشد اسلام در غرب بیش از مسیحیت بوده و بسیاری از مردم به‌ویژه افراد روشنفکر و اندیشمند در این کشورها به دین اسلام روی آورده و این رویکرد برای استکبار جهانی و دست‌نشانده‌های آنان قابل تحمل نیست.

مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اقدامات غیرانسانی گروهک‌ تکفیری داعش در برخی از کشورهای اسلامی افزود: ترس غرب از گسترش اسلام ناب محمدی(ص) در جهان به‌ویژه در دل اروپا از مهم‌ترین عوامل اتفاقات امروز است.

وی با بیان اینکه گروهک داعش دست‌نشانده آمریکا و غرب است و اگر کسی این تصور را داشته باشد که آمریکا در مقابل این گروهک قرار دارد سخت در اشتباه است، گفت: کشورهای غربی با حمایت از سلفی گری و گروهای تندرو به دنبال تضعیف اسلام در جهان اند.

وی تاکید کرد: جریان‌هایی همچون سلفی تکفیری و داعش به‌ دنبال ایجاد شکاف در بین امت اسلامی هستند تا اسلام را دینی خشن و افراطی معرفی کنند.

*چرایی روی کارآمدن پاپ جدید

کارشناس فرق و ادیان حوزه علمیه قم با بیان اینکه استعفای پاپ اقدامی برنامه ریزی شده بود اظهار داشت: روی کار آمدن پاپ جدید اقدامی در جهت تقویت مسیحیت و کلیسا در میان مردم اروپا و جهان بود.

وی گفت: دشمنان وقتی دیدند روز به روز  تعداد مسلمانان در سراسر دنیا در حال افزایش است به دنبال جانشینی برای پاپ گشتند تا از راه های دیگری اسلام ستیزی خود را در دنیا نشان دهند.

حجت الاسلام صالحی با بیان اینکه: در حال حاضر دشمنان با تقویت وهابیت و تروریست‌ها به دنبال عملی کردن اقدامات خود هستند. گفت:: آنها می خواهند با تشدید جریان اسلام هراسی در اروپا، جلوی پیشرفت سریع اسلام را بگیرند و مسلمانها را به واکنش های احساسی و رفتارهای خشونت آمیز سوق دهند. امواج اسلام هراسی، طرحی کاملا هدفمند و سازمان دهی شده است که با ابزارهای متنوع و تاکتیک های پیچیده در حال اجراست.


افراط


آیت الله حسینی بوشهری: 
افراط گرایی چهره مسیحیت و اسلام را مخدوش کرده است/ آماده گفتگو و تعامل با سایر ادیان الهی و مذاهب هستیم 
حوزه/ مدیر حوزه های علمیه گفت: امروز آسیبی که جهان می بیند از افراط گرایی است که هم اسلام و هم مسیحیت هر دو با هم از آن آسیب می بینند؛ لذا باید هرچه زود تر شاهد اقدام عملی در جهت مبارزه با این تفکرات باشیم.

 

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، آیت الله حسینی بوشهری، امروز در دیدار لئو بوکاردی سفیر واتیکان در ایران که در دفتر مدیر حوزه های علمیه  در قم  برگزار شد، به تبیین اهمیت گفتگو و تعامل رهبران ادیان و ضرورت اتحاد و همدلی آنان در مقابله با استکبار پرداخت.

وی در ابتدا با اشاره به وضعیت حوزه علمیه قم به عنوان بزرگترین مرکز دینی جهان اسلام گفت: امروز در کشور ما هزاران نفر مرد و زن مشغول تحصیل علوم دینی هستند و این سابقه هزار ساله دارد؛ و درس هایی که طلاب

می آموزند در راستای انجام رسالت الهی خود می باشد تا بتوانند هم خود بیاموزند و هم جوابگوی مشکلات جامعه باشند.

امام جمعه قم با تاکید بر آمادگی همه جانبه حوزه های علمیه در جهت گفتگوی بین ادیان خاطر نشان ساخت: حوزه های علمیه دارای ظرفیت علمی فراوانی است و همواره در طول تاریخ این آمادگی وجود داشته است که با روسای مکاتب ، ادیان و مذاهب گوناگون به گفتگو و تعامل بنشیند.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: ما نیز با شما هم عقیده ایم که اگر بخواهیم در دنیا کاری کنیم و در جهت صلح ، امنیت و معنویت در سراسر جهان قدم برداریم، باید مسئولین ادیان و مذاهب با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند و با هم

مشکلات فراروی بشریت را چاره اندیشی کنند؛ چرا که امروز با دوجبهه خطرناک رو برو هستیم که این دوجبهه صلح و آرامش بشریت را نشانه گرفته است، نخست الحاد و دوم جبهه افراط گرایی که هم اسلام و هم چهره مسیحیت را مخدوش می کند.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: امروز آسیبی که جهان می بیند از افراط گرایی است که هم اسلام و هم مسیحیت هر دو با هم از آن آسیب می بینند؛ لذا باید هرچه زود تر شاهد اقدام عملی در جهت مبارزه با این تفکرات باشیم.

*صلح و عدالت دو شعار اسلام و مسیحیت

مدیر حوزه های علمیه صلح و عدالت را دو شعار اسلام و مسیحیت دانست و تاکید کرد: خوشبختانه هم اسلام و هم مسیحیت به دنبال صلح و عدالت هستند و مردم دنیا امروز به دنبال تحقق این دو شعار هستند؛ هم پیامبر اسلام دعوت به صلح ، عدالت و آرامش می کنند و هم حضرت مسیح(ع) چرا که اساسا پیامبران الهی مکمل یکدیگرند نه مقابل یکدیگر و ما به خاطر این ضرورت است که سالیان سال است بعد از پیروزی انقلاب اسلامی  در سطح دولت و در سطح حوزه های علمیه شاهد گفتگوهای بین ادیانی هستیم  و تاکنون5گفتگوی بین شیعه و کاتولیک وجود داشته که توسط علمای حوزه در 5جلد کتاب به صورت انگلیسی چاپ شده است.

امام جمعه قم با اشاره به آموزه های قرآن مجید در دعوت اهل کتاب به کلمه توحید ابراز داشت:قرآن کریم حدود1400سال پیش فرموده،«ای اهل کتاب همه به گرد یک کلمه که توحید می باشد جمع شوید» و ما امروز نیز همان ندای قرآنی را مجددا تکرار می کنیم و امیدوارم دیدار امروز با شما مقدمه ای باشد جهت انجام دیدار های بعدی با بزرگان مسیحیت.

*نسل جوان از ما مطالبه جواب می کند

آیت الله حسینی بوشهری پاسخگویی به نسل جوان را مهم دانست و گفت: امروزه نسل جوان در جوامع  گوناگون هم از ما مطالبه جواب می کنند و هم از شما؛ لذا باید به گونه ای در جهت ترویج ایمان و اخلاق عمل کنیم که آنچه در کشور ایرلند و تجویز همجنسگرایی اتفاق افتاد در جای دیگر نیفتد و ما معتقدیم که باید تجدید نظر کلی در تبلیغ معارف دینی انجام دهیم؛ چرا که آنگونه که شایسته است در جهت ترویج و تبلیغ معارف الهی و دینی در جوامع توجه نشده است.

پاپ در قبال جنایات جنگی و کشتار مردم بی دفاع سکوت نکند

 معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عملکرد بد دولت های غربی در دوری مردم دنیا از معارف دینی و ایمانی را یک نقش مهم و برجسته عنوان کرد و افزود: عملکرد دولت های غربی باعث شده است که مردم گرایش کمتری به مسیحیت و معارف دینی داشته باشند و وظیفه پاپ به عنوان یک رهبر دینی در مقابله با دولت های زورگو و سکولار بسیار مهم و اثر گذار است؛ چرا که اگر پاپ و سایر رهبران دینی به سکوت خود در قبال جنایات جنگی و کشتار مردم بی دفاع ادامه دهند شاهد سقوط ایمان و معنویت در جامعه خواهیم بود.

وی  تاکید کرد:پاپ به عنوان رهبر دینی مسیحیت باید نهیب بزند و مانع سکولاریزه کردن ملت ها توسط دولت های استکباری شود؛ چرا دولت ها منافع خود را در سکولار بودن جامعه و دوری آنان از معنویت و دین می دانند.